Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Ολυμπία,καλησπέρα!!!

 {http://olympia.gr}

 

Επειδή έτυχε να είμαι αυτόπτης μάρτυς του περιστατικού που περιγράφω παρακάτω και επειδή δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να πω ευχαριστώ, μιας που δεν προλάβαμε να πούμε ούτε αυτό από την αγωνία μας, θα σε παρακαλούσα  αν είναι δυνατόν και αν γίνεται  να δημοσιεύσεις το κείμενο έτσι  …σαν φόρο τιμής.

Mε αυτό το μήνυμά μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα παλικάρια της ομάδας ΔΙΑΣ, που εχθές κατά τις  11 η ώρα το πρωί, μετά από έκκληση μητέρας άρρωστου παιδιού, κινητοποιήθηκαν σε χρόνους δευτερολέπτων, προκειμένου να ανοίξουν δρόμο με τις μηχανές τους, ανάμεσα από τους διαδηλωτές στην Αλεξάνδρας και να φθάσουν στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου  Μητέρα.

Το παιδί έφθασε μετά από 10 λεπτά στο νοσοκομείο ,αλλά οι αστυνομικοί αρνούνταν να φύγουν πριν βεβαιωθούν ότι το παιδί είναι καλά.

Το ενδιαφέρον τους, ή άμεση συμπαράστασή τους ,η εκτέλεση του καθήκοντος την στιγμή του κινδύνου, είναι μία όαση για τους πολίτες αυτής της χώρας, που έχουν φθάσει στο σημείο να μην ελπίζουν πια σε τίποτα.

Τους ευχαριστούμε  μέσα από την καρδιά μας  και παρακαλούμε τον Θεό να τους προστατεύει.

Σ.Π.

 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.