Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ .....
motoradiostation 24ωρο online ραδιόφωνοgkranos510111
Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες είναι το θόλωμα της ζελατίνας του κράνους και γιαυτό θα σας προτείνουμε κάποιες λύσεις για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα αυτό.

Η πιο απλή λύση φυσικά είναι να αφήσετε τη ζελατίνα του κράνους σας 1 χιλιοστό ανοιχτή. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μη θολώσει ποτέ, είναι ο πιο γρήγορος, ο φθηνότερος αλλά και ο πιο αποδεκτός απ’ όλους. Μέχρι όμως να αρχίσει να βρέχει…


Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε ένα επιρρύνιο, το οποίο στέλνει τον αέρα που εκπνέετε προς τα κάτω, μακριά από τη ζελατίνα. Πολλά κράνη διατίθενται με επιρρύνια μέσα στη συσκευασία τους. Θα σας προσφέρει επίσης έξτρα προστασία σε περίπτωση που αφήσετε τη ζελατίνα λίγο ανοιχτή ακόμα και όταν βρέχει. Καλό θα είναι να βρείτε ένα μεγάλο.

Άλλη μία λύση είναι οι αυτοκόλλητες ταινίες οι οποίες τοποθετούνται εσωτερικά της ζελατίνας και υπόσχονται εικόνα χωρίς θολώματα! Το μοναδικό πρόβλημα που θα παρουσιάσουν είναι ελαφρώς παραμορφωμένη εικόνα το βράδυ.


Ορισμένες εταιρείες διαθέτουν ένα σύστημα το οποίο ονομάζει Pinlock. Πρόκειται για μία δεύτερη μικρότερη ζελατίνα την οποία τοποθετούμε μέσα από τη ζελατίνα του κράνους μας και η οποία χρησιμοποιεί τη σύστασή της για να απομακρύνει τα χνώτα της ανάσας μας. Και μόνο του αλλά και σε συνδυασμό με επιρρύνιο, κάνει πολύ καλή δουλειά.


Αν δε θέλετε να κάνετε τίποτα από αυτά, κυκλοφορούν ένα σωρό υγρά επικάλυψης της ζελατίνας, τα οποία εφαρμόζονται από την εσωτερική πλευρά και υπόσχονται απομάκρυνση των χνώτων.www.motoradiostation.gr

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.