Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ!!!

ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ TWITTER ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ...

 

 

 

eggrafa-omogeneis-2 

 Οι "ομογενείς" εμπιστεύθηκαν στον κ. Γεωργιάδη τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την κατάθεση των 600 δις δολαρίων σε Τράπεζα του Καναδά και ο ίδιος αντί να τα κρατήσει για τον εαυτό του τα έβγαλε σε κοινή θέα στο διαδίκτυο. Ήδη οι εκπρόσωποι της E.N.D. και συγκεκριμένα ο δικηγόρος κ. Παπαδάκης τον κατηγορεί τουλάχιστον για έλλειψη ευαισθησίας και σοβαρόττηας.

 

 Οπως έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης,

, πρόκειται για έγγραφα του φακέλου που παρέδωσε στον ίδιο ο δικηγόρος των ομογενών και τα οποία έστειλαν προς ενημέρωση των πολιτικών της Ελλάδας.

 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο makeleio.gr, είχε απειλήσει ότι θα πάει την Πέμπτη στον Εισαγγελέα εάν εντός της ημέρας -όπως έχουν υποσχεθεί- δεν εμφανίσουν τον λογαριασμό από τον οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν το ιλιγγιώδες αυτό ποσό.

 

 http://indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.