Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

250 Τουρκικά άρματα και 55 μαχητικά αεροσκάφη έτοιμα στα σύνορα της Συρίας !

Η Τουρκία αναπτύσσει στρατιωτικές ενισχύσεις κοντά σύνορα με τη Συρία στο νοτιοανατολικό τμήμα της Συρίας

Η Τουρκία έχει αναπτύξει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρέα όπλα στα σύνορα της Συρίας
μετά την εντολή την περασμένη εβδομάδα από το Κοινοβούλιο για την έγκριση των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε χώρες του εξωτερικού.

Διακόσια πενήντα 'αρματα  (250('εχουν αναπτυχθεί σε περιοχές στις επαρχίες Σανλιούρφα, Μαρντίν και Γκαζιαντέπ μετά που η κυβέρνηση διέταξε την ετοιμότητα του στρατού για μια πιθανή σύγκρουση με τις δυνάμεις της Συρίας. Μονάδες πυροβολικού εστάλησαν επίσης στην περιοχή. 
 
 
 
 Τουρκία μαχητικά αεροσκάφη στα σύνορα με τη Συρία, την Παρασκευή μετά που ένα συριακό στρατιωτικό ελικόπτερο βομβάρδισε πόλη της Συρίας στα σύνορα της Azmarin, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Reuters ! 
 
 
 
 
Η ανάπτυξη επιδιώκει να ενισχύσει την ασφάλεια στα σύνορα με τη Συρία, αλλά και την πρόληψη της διείσδυσης από μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και να αποτελούν μια έγκαιρη απάντηση στην επιθετικότητα της Συρίας που μπορεί να θεωρηθεί ως προσπάθεια να σύρετε την Τουρκία σε μια πλήρους κλίμακας πόλεμο .

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) έχουν ενισχυθεί παρουσία τους κατά μήκος της 900-χιλιομέτρων στα σύνορα με τη Συρία τις τελευταίες ημέρες και έχουν ανταποδώσει τους βομβαρδισμούς της περασμένης εβδομάδας


Οι Αεροπορικές βάσεις στο Ντιγιάρμπακιρ και Μαλάτια είναι επίσης σε επιφυλακή.
Εργασίες συντήρησης στο αεροδρόμιο Diyarbakır στρατιωτική ολοκληρώθηκαν επιτρέποντας 15 F-16 αεροπλάνα που στέλνονται από Τσανάκκαλε, Κονιά και Αμάσεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο χωρίς προβλήματα την Τετάρτη. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι αυτά τα μαχητικά εστάλησαν σε περίπτωση επίθεσης από τη Συρία. Ο αριθμός των στρατιωτικών μαχητικών που έχουν αποσταλεί μέχρι τώρα στη 2η Στρατιά της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ντιγιάρμπακιρ έχει αυξηθεί σε 55 μαχητικά
 
  


trikalagr.blogspot.gr


 
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.